КАЧЕСТВО

Изцяло носим отговорността, клиентът винаги да получава прясна риба, свежи зеленчуци, първокласен японски ориз и страхотно обслужване.

ФИЛОСОФИЯ

Мъдростта идва от това, да внимаваш в компанията на мъдри хора. Любовта идва от това, винаги да се стремиш към добруването на другите и да поставяш останалите пред себе си. Смелостта се развива, след като проявиш решителност и минеш през всяка бариера, без да се съобразяваш с бариерите.

БАЛАНС

Търсим постоянна хармония между балансирано, здравословно хранене и перфектна комуникация с нашите клиенти .

ЙОКО

Думата – Йоко е използвана в древно японско бойно изкуство и означава действие направено с много вътрешна сила и енергия .

Името на компанията е заимствано от нейните създатели, Йоана – ЙО и Калоян – КО,

С дългогодишен опит в бранша, Йоана и Калоян вземат решения да насочат любовта към професията и енергията, която влагат в работата, към собствен бизнес и така реализират проекта Yoko Sushi, с много страст, старание, вътрешна сила и енергия.

Тяхната цел е да покажат на хората ползите от ”истинската” храна – както здравословна, така и диетична и не на последно място, приготвена с много старание и професионализъм.

За тях е важно всеки клиент, който им е гласувал доверие, да получи не просто добре приготвена храна, а преживяване, затова създават и собствена концепция – Yoko Art. Двамата собственици работят ежедневно в техния бизнес, който за тях е начин на живот. Държат тясна връзка със  своите клиенти и се радват на доволните им усмивки.

Приготвянето на Суши е не бизнес, а култура, казва Йоана. „Подбираме внимателно продуктите, с които работим и залагаме на най-високото качество. Имаме клиенти с малки деца и не бихме си позволили компромис в качеството“.